Καθαρισμός από παράσιτα

Τον καθαρισμό του οργανισμού από τα παράσιτα

Ακόμη και άνθρωποι που οδηγούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, περιοδικά υποφέρουν από διάφορες ασθένειες, την ιατρική περίθαλψη, δεν είναι πάντα σε θέση να απαλλαγούμε από αυτές τις ασθένειες. Μετά από μια ενδελεχή εξέταση αποκάλυψε ένα μεγάλο αριθμό παράσιτα που επιτίθενται στο σώμα. Παραβιάζουν το έργο του πολλά όργανα και συστήματα.

Οι τύποι των παρασίτων

Στο παρασιτικούς οργανισμούς περιλαμβάνουν τα σκουλήκια, μύκητες, ιούς, είναι φυτικής προέλευσης.

Να ξεπεράσει το σύνολο του κύκλου ζωής του παρασίτου απαιτεί από το ανθρώπινο σώμα, και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και την αλλαγή του ιδιοκτήτη, χωρίς θρεπτικά συστατικά που έχουν πεθάνει. Η εξασθένηση της υγείας του ανθρώπου, την ανάπτυξη του μια σειρά από σοβαρές ασθένειες είναι το αποτέλεσμα της ζωής της δραστηριότητας των παρασίτων, το σώμα χάνει την προστατευτική του λειτουργία.

Οδός μετάδοσης της ασθένειας το παράσιτο

Οι άνθρωποι συχνά κατηγορώ τον εαυτό μου μόλυνσης με τον παρασιτικούς οργανισμούς.

Η έλλειψη προσωπικής υγιεινής, παραμέληση σπίτι, την καθαριότητα, την κολύμβηση σε μολυσμένα νερά, πολλοί άλλοι παράγοντες που οδηγούν σε κακή υγεία:

 • σκουλήκια — μέσα από τα βρώμικα χέρια, τρίχες κατοικίδιων ζώων;
 • τα αυγά των pinworms σκονισμένα χαλιά, μαλακά παιχνίδια, κλινοσκεπάσματα;
 • roundworm αυγά – βρώμικα λαχανικά και τα φρούτα, τα λαχανικά, επίσης, μύγες;
 • τριχίνωση – ανεπαρκής θερμική επεξεργασία των κρεάτων.
 • opisthorchiasis – ωμό ψάρι.

Σημαντικό! Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για να ελέγξει το σώμα της παρουσίας των παρασίτων, μπορούν άνετα να ζήσω με έναν άνθρωπο και να αναπαραχθούν με την πάροδο των ετών.

Εντοπισμός παρασίτων δεν περιορίζεται στο γαστρεντερικό σωλήνα, μπορούν να ζήσουν ακόμη και στον εγκέφαλο και την καρδιά.

Μόλυνση από Κατοικίδια

Συχνά επιτυχής στη θεραπεία του αλλεργικού βήχα, το άτομο βρεθεί σε πνεύμονα προνύμφες οι ασκαρίδες. Παράσιτα σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξης παράγουν τοξικές ουσίες που δηλητηριάζουν το σώμα.

Κλινικά συμπτώματα

Η μακροχρόνια παρουσία παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Τα απόβλητα τους προκαλέσει αδυναμία, κόπωση, υπνηλία. Ένα πρόσωπο που δεν αισθάνονται τη δύναμη για να εκτελέσει τις καθημερινές δραστηριότητες, γίνεται οξύθυμος. Αν και τα σκουλήκια στα έντερα, η οποία συμβαίνει συχνά, η μόλυνση εμφανίζεται έντονα συμπτώματα. Αρχίζει με εντερική πόνο, αηδίας και ζάλη και, στη συνέχεια, υπάρχει το αντανακλαστικό, και τελικά απώλεια της όρεξης. Παράσιτα στο έντερο γίνεται γρήγορα, ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς μπορεί να οδηγήσει σε απόφραξη. Ο εντοπισμός από μικροσκοπικά παράσιτα στο ήπαρ αναπτυχθεί ίκτερος, απόφραξη των χοληφόρων οδών, οδηγεί σε κολικούς.

Άλλα συμπτώματα της παράσιτα στο σώμα μπορεί να συγχέεται με διάφορες ασθένειες ή μειωμένη ανοσία. Οι άνθρωποι μπορούν συχνά να πάρετε άρρωστος με κρυολόγημα, δεν είχε κανένα λόγο να χάσουν βάρος, τα δερματικά εξανθήματα που εμφανίζονται περιοδικά. Επίσης, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μυών και πόνους στις αρθρώσεις, διαταραχές του ουροποιογεννητικού συστήματος, αναιμία.

Κατάρτισης το σώμα να καθαρίσει

Ακόμη και η παραμικρή υποψία για την παρουσία των παρασιτικών οργανισμών και η παρουσία πολλαπλών συμπτώματα θα πρέπει να υποβληθούν σε πλήρη εξέταση.

Αν το αποτέλεσμα δείχνει μόλυνση του οργανισμού από ένα συγκεκριμένο παράσιτο θεραπεία πρέπει να αρχίσει αμέσως με μία από τις διαθέσιμες μεθόδους. Αλλά χωρίς τη διαβούλευση με έναν ειδικό μπορεί να κάνει, γιατί ακόμα και μικρή αντενδείξεις του κάθε μέθοδο καθαρισμού είναι να επισημαίνονται.

Σημαντικό! Πριν από την διαδικασία του καθαρισμού του σώματος από παράσιτα πρέπει να είναι έξω του παχέος εντέρου με κλύσμα.

Ο ασθενής πρέπει να υποβληθεί σε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο πριν από την έναρξη μιας καθαρίσει. Να δημιουργήσει μια σωστή διατροφή, καλύτερα να είναι χορτοφάγος, να τηρούν το πόσιμο καθεστώς. Μέσα σε δύο εβδομάδες, θα πρέπει να τρώτε μόνο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, να εγκαταλείψει το εξευγενισμένο λάδι, τη ζάχαρη, το αλεύρι πιάτα. Να πίνουν όλη την ημέρα για τουλάχιστον 2 λίτρα νερό.

Αποτελεσματικές μεθόδους καθαρισμού του σώματος

Σχεδόν όλες τις δημοφιλείς συνταγές για να καθαρίσει το σώμα των παρασίτων χρησιμοποιούν διαφορετικά βότανα όπως αρτεμισία, tansy, γαρύφαλλο και άλλα. Η σύνθεσή τους είναι πλούσια σε πολλές ευεργετικές ουσίες, πικάντικη γεύση καταστρέφει παράσιτα, έχει βακτηριοκτόνο και αντισηπτικό αποτέλεσμα.

Τα πικάντικα τρόφιμα, μαζί με το πικάντικο βότανα που επιταχύνουν την κυκλοφορία αίματος, αυτή η αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας. Τα σκουλήκια δεν μπορούν να ανεχθούν μια τέτοια αύξηση, και να πεθάνει, ενώ οι προνύμφες τους παγώσει σε ανάπτυξη και στη συνέχεια έξω από το σώμα.

Αψιθιά για την καταπολέμηση παρασίτων

Κατά τη διάρκεια του μήνα, θα πρέπει να λαμβάνεται 2 φορές κάθε μέρα 1 κουταλάκι του γλυκού. ψιλοκομμένο φασκόμηλο. Η πικρή γεύση του φυτού καθιστά δύσκολο να καταπιεί, για την ανακούφιση συνιστάται αρτεμισία ανακατεύουμε με την τριμμένη φρυγανιά. Μετά τη διάρκεια του καθαρισμού, για σκοπούς πρόληψης, είναι απαραίτητο να πίνετε αρτεμισία 2 φορές την εβδομάδα. Το ίδιο μοτίβο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη σκόνη του θηρανθεμίς.

Καθαρισμός του σώματος βότανα

Για καθαρισμό στο σπίτι, θα πρέπει το μίγμα βοτάνων που λαμβάνονται σε ίσα μέρη:

  Tansy από παράσιτα
 • tansy;
 • το χαμομήλι;
 • αψιθιά;
 • yarrow;
 • το oak φλοιός, και το ιπποφαές;
 • immortelle.

Το προκύπτον μείγμα, ρίξτε βραστό νερό και εμποτίζουν για 12 ώρες. Μετά το στράγγισμα της έγχυσης 100 ml κάθε πρωί πριν από το φαγητό. Το μάθημα αποτελείται από 10 ημέρες, μετά από 3 μέρες διάλειμμα και επαναλάβετε τη μέθοδο.

Ο καθαρισμός είναι σπόροι κολοκύθας

Η καταστροφή των παρασίτων σπόροι κολοκύθας είναι μία από τις πιο προσιτές και αποτελεσματικές μεθόδους.

Πρώτα θα πρέπει να προετοιμάσει τους σπόρους: πασπαλίζουμε με το ηλιέλαιο, το αλάτι και το τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι. Μετά τις πρώτες ύλες συνθλίβονται χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ, η σκόνη που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί. Θα πρέπει να λαμβάνουν 2 κουτ. σπόροι κολοκύθας με άδειο στομάχι, μία ώρα για να πιείτε ένα ισχυρό καθαρτικό.

Το κονιάκ και τον κάστορα καθαρίζει

Να εξορίσει το ανεπιθύμητο κατοίκους του γαστρεντερικού σωλήνα μπορεί να το κονιάκ και το καστορέλαιο. Το πρώτο συστατικό desorientiert παράσιτα, η δεύτερη αποτελεσματικά αφαιρεί από το σώμα με φυσικό τρόπο. Το πρωί πριν από το Πρωινό θα πρέπει να λάβει ένα μείγμα από κονιάκ και το καστορέλαιο σε ίσες αναλογίες. Επαναλάβετε τη διαδικασία έως 5 ημέρες, αλλά κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, τα παράσιτα αφήσει το σώμα.

Ριζική μέθοδος καθαρισμού σκόρδο

Ελλείψει φλεγμονή του γαστρεντερικού σωλήνα και διαταραχές του καρδιαγγειακού συστήματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σκληρό μέθοδος για τον καθαρισμό του εντέρου με το σκόρδο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα πρέπει να περιορίσει τη διατροφή χαμηλής πριν πάτε για ύπνο για να τρώνε τα ξινά τρόφιμα (λάχανο τουρσί, τουρσί αγγούρι, πράσινο Μήλο). Στο στομάχι δημιουργεί δυσμενείς όξινο περιβάλλον για τα παράσιτα.

Μόνο μετά από αυτή την εκπαίδευση, θα πρέπει να πίνετε 1 Φλιτζάνι ψιλοκομμένο σκόρδο. Θα πρέπει να πιείτε φρέσκο χυμό λαχανικών ή άλμη. Την επόμενη ημέρα, για να πραγματοποιήσει τον καθαρισμό του παχέος εντέρου κλύσμα. Για το διάλυμα να αραιωθεί χαμομήλι τσάι με βραστό νερό, προσθέστε το ξίδι μηλίτη Μήλων. Θα πρέπει να πάρετε ένα 2-λίτρων κλύσμα, μετά τη χρήση του να πάει στην τουαλέτα και με την πρώτη ορμή.

Σημαντικό! Την μέθοδο καθαρισμού δημιουργεί δυσάρεστες συνέπειες – μέσω του δέρματος του έξω από το σκόρδο συστατικά με μια δυσάρεστη οσμή.

Καθαρίστε το σκόρδο

Καθαρισμός με μαγειρική σόδα

Ένα διάλυμα από μαγειρική σόδα και νερό, τα οποία εισάγονται από τον πρωκτό με ένα κλύσμα, έχει μια θεραπευτική επίδραση στο κάτω τμήματα του γαστρεντερικού σωλήνα. Πριν από αυτή τη διαδικασία, να είστε βέβαιος να καθαρίσει τα έντερα της περιττωματικό θέμα από μια συνηθισμένη 2-λίτρων κλύσμα. Για να προετοιμάσει ένα φαρμακευτικό διάλυμα θα πρέπει να είναι 30 γραμμάρια όξινου ανθρακικού νατρίου διαλύονται σε 800 ml νερού. Μετά την εισαγωγή του το κλύσμα, το υγρό πρέπει να κρατείται τουλάχιστον 30 λεπτά και μόνο μετά την κένωση του εντέρου. Ακολουθείται από ένα άλλο καθαριστικό νερό κλύσμα. Ανάλογα με τον αριθμό των παρασίτων τη διαδικασία 7-8 φορές κάθε δύο ημέρες.

Αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού του σώματος

Υποψήφιος των βιολογικών Επιστημών και παραδοσιακό θεραπευτή για τη μακροχρόνια πρακτική προκάλεσε αρκετά αποτελεσματική και αποτελεσματική φόρμουλα για τον καθαρισμό του σώματος.

Πιστεύει ότι καθαρισμό του σώματος πρέπει να είναι περιεκτική, μόνο τότε θα επιστρέψει υγείας και αρωματικά εμφάνιση. Όλες οι μέθοδοι καθαρισμού, ο θεραπευτής προσπάθησε να το φανταστείς, ίσως γι ' αυτό εμπιστεύονται την υγεία τους σε πολλούς οπαδούς.

Καθαρίζοντας το έντερο από παράσιτα

Αχώνευτος τροφίμων κολλήσει στο παχύ έντερο, αρχίζει η διαδικασία της αποσύνθεσης, δημιουργώντας έτσι το τέλειο έδαφος αναπαραγωγής για τα παράσιτα στο σώμα. Επιπλέον, στο έντερο με κάθε περνώντας έτος συσσωρεύεται περισσότερες τοξίνες. Χωρίς τον καθαρισμό του εντέρου για να θεραπεύσει όλο το σώμα δεν θα συμβεί.

Για την έκκριση των κοπράνων είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε κούπα Αιμοστατικό, αυτή η συσκευή είναι πιο βολικό από ό, τι ένα κανονικό κλύσμα. Με την ιδιότητα του μια κούπα ρίχνουμε 2 λίτρα νερό του οποίου η θερμοκρασία που αντιστοιχεί στη θερμοκρασία του σώματος. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού, την ίδια ποσότητα μελιού. Στη διαδικασία της εισαγωγής ενός υγρού μέσω του πρωκτού πρέπει να είναι στα γόνατα και τους αγκώνες για να χαλαρώσει το στομάχι. Μετά τη διαδικασία, τον καθαρισμό του εντέρου, δεν πρέπει να μείνει στην ίδια θέση, είναι καλύτερο να μεταβείτε στο υγρό κατέλαβε πιο επιβλαβείς καταθέσεις. Μετά από 15 λεπτά μπορείτε να έξω από το παχύ έντερο.

Καθαρίστε το συκώτι

Προφυλακτική καθαρισμό του ήπατος, σύμφωνα με τη μέθοδο του θεραπευτή απαιτούνται για τη διεξαγωγή 2 φορές τον χρόνο. Την πρώτη μέρα θα πρέπει να κάνουμε ένα κλύσμα και να φάει τα μήλα. Την επόμενη μέρα το πρωί για να επαναλάβετε το χειρισμό, και το βράδυ θα πρέπει να ξεκινήσετε τον καθαρισμό του ήπατος. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι κάτω από την δεξιά πλευρά του θερμαντήρα, η διαδικασία της αύξησης της θερμοκρασίας του οργάνου, για να εναλλάσσονται με την πρόσληψη του χυμού λεμονιού και το ελαιόλαδο. Αυτά τα δύο συστατικά δεν αναμειγνύεται, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά, και μετά από 15 λεπτά το άλλο. Το επόμενο πρωί θα εμφανιστεί η επιθυμία να αδειάσει, θα αρχίσουν να βγαίνουν μαύρα κόπρανα που περιέχουν απόβλητα, τις τοξίνες και τα παράσιτα.

Καθαρισμός των νεφρών

Ο θεραπευτής συμβουλεύει να καθαρίσει το σώμα κατά την περίοδο της ωρίμανσης και τα καρπούζια. Αυτό το νόστιμο και ζουμερό μούρο επιτρέπει τη νεφρική πύελο, να επεκτείνει, απελευθερώνοντας τις πέτρες που σχηματίζονται στον ουρητήρα. Η μέθοδος συνίσταται στην παρατήρηση αυστηρή δίαιτα. Μέσα σε 7 ημέρες θα πρέπει να τρώτε μόνο τα καρπούζια και μαύρο ψωμί. Για να τονωθεί η διαδικασία την άμμο και τις πέτρες από τα νεφρά, κάθε βράδυ, θα πρέπει να λάβει ένα ζεστό ντους. Εάν κατά τη διαδικασία της εισόδου πέτρες που βιώνουν τον πόνο μπορείτε να πίνετε 2 χάπια αντισπασμωδικό.

Πώς να απαλλαγούμε από το σώμα του παιδιού από τα παράσιτα;

Η θεραπεία του σώματος του παιδιού

Σκουλήκια στο σώμα στα παιδιά είναι ένα κοινό φαινόμενο στην ενεργή ζωή είναι δώρο και βρώμικα χέρια, και δρόμο τα ζώα. Μετά την ανίχνευση των πρώτων συμπτωμάτων του παιδιού, οι γονείς θα πρέπει να ενεργήσει γρήγορα και αποφασιστικά. Για αρχή, το μωρό θα πρέπει να δοθεί ένα γλυκό υγρό, μπορεί να είναι το τσάι, κομπόστα ή χυμό, και σε μισή ώρα – 2 ώρες. Λ. καστορέλαιο. Ένα τέτοιο σύστημα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε ημέρα μέχρι τότε, μέχρι όλα τα σκουλήκια θα έρθει μαζί με τα περιττώματα.

Σημαντικό! Δεν μπορείτε να καθαρίσετε το σώμα του παιδιού το κάψιμο των τροφίμων και κλύσματα.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η μόλυνση από το παράσιτο εμφανίζεται κατά τη στιγμή της γέννησης, αυτό οφείλεται στο μη-αποστειρωμένο γεννητικό σύστημα της μητέρας. Τα νεογέννητα είναι πολύ δύσκολο να επιβλαβών οργανισμών, και να περιμένει μέχρι μια αποδεκτή ηλικία για τη θεραπεία δεν είναι εφικτή. Μετά από όλο αυτό το διάστημα, τα παράσιτα θα προκαλέσει σοβαρή βλάβη στο παιδί, να διαταράξει το έργο του πολλά όργανα.

Θεραπεία βρέφη πρέπει να γίνεται από τον παιδίατρο, όχι οι άνθρωποι συμβούλια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μετά από όλα, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι το σώμα του το μικρό άνθρωπος θα ανταποκριθεί επαρκώς ασφαλής ιατρική μαριχουάνα.

Αναρωτιέστε πώς να καθαρίσει το σώμα των παρασίτων, συνιστάται να μελετήσει όλες τις πιθανές μεθόδους. Δεν θα πρέπει να αρπάξει αμέσως για πολλές συνταγές, θα πρέπει να επιλέξετε ένα, αλλά αποδεκτή και ασφαλής μέθοδος καθαρισμού. Η θεραπεία θα πρέπει να είναι σαφείς σχετικά με το διάγραμμα, σε κάθε περίπτωση δεν υπερβαίνει η δόση. Εάν αντιμετωπίσετε τυχόν παρενέργειες και αλλεργικές αντιδράσεις σε μια συγκεκριμένη μέθοδος θεραπείας είναι να σταματήσετε να παίρνετε καθαριστικά. Αφού ολοκληρώσετε τον καθαρισμό, είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί και να μην υπόκειται το σώμα επαναλαμβανόμενη μόλυνση. Να απαλλαγούμε από πολλά προβλήματα με την υγεία εύκολα, το πιο σημαντικό, ο χρόνος για να καταλάβουμε το λόγο για να καταστρέψει τα παρασιτικά πλάσματα, έτσι για να καθαρίσει το σώμα.

Πιστεύεις ακόμα ότι για να καθαρίσει το σώμα σας από τους παρασιτικούς οργανισμούς δύσκολο;

Αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ο αγώνας σας με παράσιτα προφανώς δεν ήταν τόσο επιτυχημένη...

Έχετε ποτέ σκεφτεί για δραστικά μέτρα για την καταπολέμηση της νόσου; Μάλλον Ναι, γιατί τα παράσιτα είναι πολύ επικίνδυνο – είναι σε θέση να πολλαπλασιάζονται γρήγορα και να ζήσει μια μακρά ζωή, εξαιτίας αυτού, ασθένειες που προκαλούν, συχνά χρόνια και παρουσιάζονται με συνεχή υποτροπής. Συχνή νευρικότητα, έλλειψη όρεξης, διαταραχές του ύπνου, προβλήματα με το ανοσοποιητικό σύστημα σε Γενικές γραμμές dysbiosis του εντερικού σωλήνα... σίγουρα όλα αυτά τα σημεία που ήδη ξέρεις.

Το πιο αποτελεσματικό καθαρισμό από παράσιτα

Ανάκαμψη του οργανισμού

Ο άνθρωπος γεννιέται με μια μοναδική ικανότητα να καθαρίζει μόνη της. Αλλά με την ηλικία, λόγω αμελούς μεταχείρισης από το σώμα του, η κακή διατροφή, η απόκτηση κακές συνήθειες και τις αρνητικές επιπτώσεις της στο περιβάλλον, αυτό το χαρακτηριστικό έχει χαθεί.

Κάθε χρόνο όλο και πιο δύσκολο να αντιμετωπίσουν εκατοντάδες κιλά που καταναλώνεται ανά έτος κρέας λιπαρό και δύσκολο να χωνέψει τα τρόφιμα, που είναι ένας άμεσος προμηθευτής της πολυστρωματικό καταθέσεις στο έντερο. Τέτοια προβλήματα είναι σπάνια χορτοφάγους. Όπως φαίνεται από την έρευνα, το έντερο των ανθρώπων που δεν τρώνε κρέας πολύ πιο καθαρά, εκτός από το σώμα τους, τα σκουλήκια είναι εξαιρετικά σπάνιες. Τα αποτελέσματα αυτά δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι τα παράσιτα προτιμούν το σώμα του ανθρώπου που κυριολεκτικά κατακλυστεί με τοξίνες.

Ως εκ τούτου, τον καθαρισμό του παχέος εντέρου είναι απαραίτητη για την παραγωγή ισχύος. Πόσο συχνά θα πρέπει να εκθέσει τον καθαρισμό του σώματος από παράσιτα, και για άλλα προληπτικά μέτρα με στόχο την απομάκρυνση των σκουληκιών, λεπτομερή σχεδιαστεί λαϊκός θεραπευτής συγγραφέα μεθόδους. Όλα είναι αφιερωμένο στην εσωτερική κάθαρση.

Ο στόχος του κάθε έργου είναι η αποκατάσταση της ζωτικότητας και μια σημαντική βελτίωση στην εσωτερική κατάσταση του ατόμου που χρησιμοποιεί το ολοκληρωμένο καθαρισμό. Η τεχνική περιλαμβάνει τη χρήση ορισμένων χυμούς, συμπεριλαμβανομένων των μούρων, το ενεργό συστατικό καθαρτικό θεραπεία, με την αποπαρασίτωση και αντι-παρασιτικές ιδιότητες.

Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους για τον καθαρισμό του σώματος ήταν δύο εβδομάδων πρόγραμμα για να εξαλείψει τις τοξίνες και να απαλλαγούμε από εξωπαράσιτα με τη βοήθεια του κλύσματα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αντιπαρασιτική θεραπεία, που πραγματοποιήθηκε με το σύνολο καθαρίζει τα έντερα. Επιπλέον, ο θεραπευτής επιμένει για την υγιεινή διατροφή όχι μόνο κατά το χρόνο της εκκαθάρισης. Κατάλληλα σχεδιασμένη διατροφή πρέπει να συνοδεύει το πρόσωπο όλη την ώρα.

Το ανεπτυγμένο πρόγραμμα αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος καθαρίζονται εντέρου, και η δεύτερη φάση είναι να απαλλαγούμε από ektoparazitov.

Αποτοξίνωση

Η μεθοδολογία του κύκλου καθαρισμού κλύσματα, σύνολο δύο φορές την ημέρα. Μια πολύ σημαντική πτυχή είναι η ώρα της διαδικασίας.

Από πέντε έως επτά το πρωί, και από έξι έως επτά το βράδυ είναι η στιγμή όταν το ανθρώπινο σώμα, υπάρχουν ορισμένες διαδικασίες που σχετίζονται με τα έντερα. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν διεργασίες που προωθούν την αυτο-καθαρισμού. Αλλά το τρέξιμο φορείς δεν είναι σε θέση να επεξεργάζονται όλες τις σύνθετες καταθέσεις, λέει η λαϊκή θεραπευτής.

Με τη βοήθεια του καθαρισμού κλύσματα το σώμα μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το έργο και απομακρύνει τις συσσωρευμένες τοξίνες, συμπεριλαμβανομένων τα λείψανα των νεκρών σκουλήκια και τα αυγά τους, ξεκινώντας από το μηχανισμό του για την αποκατάσταση της χρόνια έχασε τη μικροχλωρίδα.

Ένα μεγάλο τμήμα των εγχειριδίων σχετικά με το νερό. Η πιο βιώσιμη επιλογή για κλύσματα θεωρείται ή το φλιντ του νερού την άνοιξη. Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άνοιξη, χρησιμοποιήστε βραστό νερό.

Το νερό, "φοβισμένος από τις σωλήνες," το νερό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις για το άτομο, ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να βράσει και δροσερό σε ένα μέρος όπου δεν υπάρχει άμεση πηγή ενημέρωσης την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο που λαμβάνουν. Αυτό πρέπει να είναι το πιο ήσυχο μέρος στο σπίτι.

Ένα κλύσμα έχουν τουλάχιστον δύο λίτρα νερό, η θερμοκρασία του δωματίου, ένα τεχνητό μέσο οξίνισης δεν ισχύουν.

Ως όξινες ουσίες, χρήση όξινο φυσικούς χυμούς από φρούτα ή μούρα:

 • Η Apple (ή μηλόξιδο);
 • λεμόνι;
 • cranberries;
 • το ιπποφαές;
 • cranberries.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί cranberries, όπως τείνει να καταστρέψει Trichomonas.

Επούλωση των μικρορωγμές του εντέρου συμβάλλει στην διάλυμα άλατος. Ως εκ τούτου, το νερό για το κλύσμα, συνιστάται να προσθέσετε το ποσό του ένα κουταλάκι του γλυκού. Συνήθως χρησιμοποιείται κλύσματα οδηγήσει σε οίδημα των ιστών. Το αλάτι βοηθά να αποφύγετε αυτό το φαινόμενο.

Κλύσμα τοποθετείται μέχρι τα έντερα αρχίζουν να αυθόρμητα απορρίψει τη βλέννα και να κάνει τις εκπομπές που περιέχουν μύκητες και τα μέρη του μυκηλίου. Είναι επίσης δυνατή η εμφάνιση των μεγάλων εξωπαράσιτα.

Πυριτίου νερού

Τα παράσιτα

Φυσικό στοιχείο πυριτίου, βρίσκεται με τη μορφή μικρών στρογγυλεμένο βότσαλο μαύρο χρώμα. Όταν χτύπησε μαζί πέτρες δημιουργεί μια σπίθα με την εμφάνιση της μια ιδιαίτερη χαρακτηριστική μυρωδιά. Οι πέτρες να πάρει ένα μικρό σε μεγαλύτερο αριθμό που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ένα μεγάλο εμαγιέ δοχείο στο οποίο ρίχνουμε νερό.

Για να αποκτήσετε το φαρμακευτικό υγρό πυριτίου, καθώς και την επίτευξη της πλήρης δομή, τον καθαρισμό και τον κορεσμό με το πυρίτιο, το νερό, εγχύεται μέσω της εβδομάδας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπάρχει μια απώλεια 10 cm από το ίζημα των αιωρούμενων σωματιδίων. Χρησιμοποιείτε μόνο το ανώτερο στρώμα του νερού, προσπαθώντας να μην διαταραχθεί το ίζημα.

Μετά την επούλωση του νερού θα πρέπει να αποστραγγίζονται, πυρίτιο πέτρες θα πρέπει να πλύνει καλά κάτω από τρεχούμενο ρυάκι, και πάλι το σκεπάζουμε με νερό. Αποθηκεύονται ιαματικό νερό σε συνθήκες δωματίου και ένα διαφανές δοχείο από γυαλί, σφραγισμένο με καπάκι.

Τα τρία στάδια της αποπαρασίτωση

Η μέθοδος καθαρισμού είναι κατανεμημένες σε στάδια ή βήματα. Κάθε στάδιο έχει τη δική της διάρκεια του μαθήματος. Ανάμεσα σε κάθε στάδιο υπάρχει ένα διάλειμμα.

Το πρώτο στάδιο απεντόμωση

Αυτό το βήμα υποθέτει ότι το συμπέρασμα από το σώμα του γύρου και την ταινία, και πρωτόζωα. Σύμφωνα με τη μέθοδο πρωί και βράδυ, ένα λήψης της αψιθιάς της έγχυσης. Ημερήσια δόση όχι περισσότερο από 100 ml Δεν συνιστάται για παιδιά, ηλικιωμένους και γυναίκες σε κάθε τρίμηνο της εγκυμοσύνης.

Αρτεμισία πετρελαίου που παράγεται στην έγχυση, επηρεάζει το νευρικό σύστημα των παρασίτων, προκαλώντας παράλυση από τα σκουλήκια. Είναι εντελώς ακινητοποιεί τα σκουλήκια, και προέρχονται από τον εντερικό σωλήνα. Η δράση της έγχυσης με το ίδιο θέμα, τόσο στρογγυλό και την ταινία και Giardia.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η thujone ελαίου της αψιθιάς, είναι ένα ισχυρό παραισθησιογόνο, ένα διεγερτικό που δρουν στο αυτόνομο νευρικό σύστημα.

Κατά την προετοιμασία της έγχυσης είναι μεγάλη υπόθεση. Το θρυμματισμένο αρτεμισία στο ποσό των κουταλιές της σούπας βραστό νερό και επιμένουν για μισή ώρα, μετά την οποία otesyvat.

Την ίδια περίοδο, η τεχνική αυτή περιλαμβάνει την πρόληψη της για να απαλλαγούμε από pinworms. Προληπτικά μέτρα μάγειρας microclysters περιεχόμενο του σκόρδου. Το μαγείρεμα με σκόρδο έγχυση μειωθεί σε λείανση μια-δυο σκελίδες σκόρδο που είναι γεμάτα με νερό και επιμένουν μέρα. Βάλτε Mikroklizmy στην κύρια διαδικασία του καθαρισμού.

Μετά από τρεις ημέρες θεραπείες που ένα άτομο δίνεται ένα πενθήμερο διακοπών.

Το δεύτερο στάδιο της απεντόμωση

Μετά από αυτή τη μέθοδο, τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου είναι 6-7 ημέρες. Περιλαμβάνει μέσα για να το αφαιρέσετε από τον εντερικό σωλήνα, όπως η μικροσκοπική και τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της εξωπαράσιτα.

Αρτεμισία

Σε αυτό το στάδιο, η χρήση των σπόρων κολοκύθας σε συνδυασμό με τα φυτικά πικρά, με την ισχυρή αντι-βακτηριακή δράση.

Πρώτες σπόροι κολοκύθας είναι απαλά καθαρίσει από τα λευκά δέρματα με μέγιστη διατήρηση του πράσινο κέλυφος. Το βάρος του αποφλοιωμένοι σπόροι για το φάρμακο θα πρέπει να είναι 300 γραμμάρια.

Για το φυτικό έγχυση στο ποσό των ένα κουταλάκι πάρτε μια συλλογή από χαμομήλι, δρύινα φλοιό, και buckthorn φλοιός. Όλα καλά αναμεμειγμένο, και πρόσθεσε αποξηραμένα ταξιανθία tansy σε αριθμό κουταλιά της σούπας. Η συλλογή είναι γεμάτη με μισό λίτρο βραστό νερό και επιμένουν σε ένα θερμός.

Έδαφος ή να μασώνται καλά κολοκύθα σπόροι πλένονται κάτω με nastoenie βότανα σε ποσότητες μισό Φλιτζάνι. Μισή ώρα αργότερα υιοθετήθηκε από ένα αλατούχο καθαρτικό του Epsom άλατα, και μετά από μία ώρα θα πρέπει να τεθεί ένα κλύσμα καθαρισμού.

Η τεχνική που προτείνει να τεθεί ένα κλύσμα την ημέρα, τουλάχιστον τρεις φορές.

Ο στόχος της αυτό το στάδιο – η εφαρμογή των επανειλημμένων σφυρηλάτηση για εξωπαράσιτα:

 • σπόροι κολοκύθας ενεργεί ως ανθελμινθικό;
 • Daisy απεργίες των μικροοργανισμών;
 • tansy βοηθά να αφαιρέσει τα σκουλήκια, τα οποία δεν είχαν εξαλειφθεί κατά το πρώτο στάδιο;
 • buckthorn φλοιός βελτιώνει εντέρου.

Η υιοθέτηση του αλατιού που βασίζεται καθαρτικό Epsom άλατα σε συνδυασμό με κλύσμα συμβάλει στην ταχεία απόσυρση από την ακινητοποιημένη ψύλλους.

Η μεθοδολογία περιλαμβάνει μια σειρά από προειδοποιήσεις. Είναι βασίζεται στην αρχή της ανάκτησης του βλεννογόνου που επηρεάζονται από εξωπαράσιτα. Λόγω του γεγονότος ότι οι περισσότεροι έλμινθες, το σπάσιμο μακριά από τα τοιχώματα των εντέρων, αφήνοντας αιμορραγία πληγές, η επούλωση των οποίων απαιτούνται τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, θα πρέπει να είναι ένα σώμα ανάκαμψη, αλλά θέλει να βοηθήσει. Ως εκ τούτου, ο ασθενής συνταγογραφούν ήπια, και ταυτόχρονα υποστηρίζει τη διατροφή, αποφασίζοντας σχετικά με τα παράσιτα της χοληδόχου κύστης και του ήπατος.

Το καλύτερο εργαλείο υποστήριξης είναι ο χυμός καρότο στη μέση και με το χυμό αγγούρι ή παντζάρια. Επίσης, πιείτε ένα αφέψημα από τσουκνίδες, το οποίο υποστηρίζει και καταπραΰνει τις βλεννογόνους μεμβράνες.

Στο τέλος της φάσης αυτής, ο ασθενής έχει δοθεί ένα δύο εβδομάδων διάλειμμα.

Το τρίτο στάδιο της απεντόμωση

Το τελικό στάδιο περιλαμβάνει ολοκληρωμένο καθαρισμό του χοληδόχου πόρου και του ήπατος. Τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε αρχικά στάδια, που οδηγούν στην αποδυνάμωση των παρασίτων μεταφρασμένη σε αυτά τα όργανα.

Η πιο αποτελεσματική συκώτι καθαρίσει, σύμφωνα με τη μεθοδολογία αυτή, βασίζεται σε ένα μείγμα από ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού.

Το μείγμα έχει μια ισχυρή choleretic ιδιότητες, και της χολής, με τη σειρά του, έχει την υψηλή αλκαλική και προικισμένο με ισχυρή βακτηριοκτόνο δράση. Αυτό είναι αρκετό για να "τελειώσει" το υπόλοιπο εξωπαράσιτα, είπε ο θεραπευτής.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το λάδι της ελιάς, που μπορεί να αντικαταστήσει το πετρέλαιο μουστάρδας, και όπως το όξινο χυμό του λεμονιού για να εφαρμόσετε το χυμό φραγκοστάφυλο ή cranberry.

Εν κατακλείδι, πρέπει να σημειωθεί ότι η τεχνική αυτή εφαρμόζεται ούτε μια φορά. Ειδικά για τους ασθενείς με υψηλό βαθμό μόλυνσης. Το δεύτερο είναι, τρεις εβδομάδες αργότερα, αφού έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση διάρκεια της θεραπείας. Πλήρης καθαρισμός του σώματος έχει ολοκληρωθεί στο τέλος του τέταρτου έτους από την αποβολή των παρασίτων. Η συνολική διάρκεια της τετράκλινα δοκών σκουλήκια πρέπει να είναι 90 ημέρες.

Η μεθοδολογία που προβλέπει το δικαίωμα εκ νέου τρία στάδια μαθήματα, όπου τα διαστήματα ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο στάδιο είναι πέντε μέρες, όχι δύο εβδομάδες, όπως και κατά την αρχική εφαρμογή των μεθόδων.