Λαϊκή θεραπεία για τα παράσιτα: αποτελεσματική θεραπεία χωρίς βλάβη

Καθημερινά από το περιβάλλον, σε ένα ανθρώπινο σώμα διαπερνά ένα τεράστιο αριθμό από βακτήρια, προνύμφες και άλλα παθογόνα που ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα με επιτυχία τους αγώνες. Αλλά αν ένα άτομο δεν τηρεί την ορθή τρόπο ζωής, μειωμένη ανοσία και τους παρασιτικούς οργανισμούς να αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς. Είναι στο σώμα, τα παράσιτα τρέφονται από τα θρεπτικά συστατικά, προκαλώντας δυσφορία και κακή υγεία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι καθαρισμού του παρασιτώσεις: ιατρική και αποπαρασίτωση φάρμακα και εναλλακτικές – λαϊκές θεραπείες, βότανα, με τα οποία μπορείτε γρήγορα και αποτελεσματικά να απαλλαγούμε από παρασιτικών μικροοργανισμών.

μπαχαρικά για την καταπολέμηση παρασίτων

Τι είναι το bot;

Παρασιτισμός βρίσκεται όχι μόνο μεταξύ των ζώων. Αυτό το είδος της επιβίωσης που βρίσκεται ανάμεσα σε βακτήρια, μύκητες και ακόμα και τα φυτά. Μετά από όλα, τα σκουλήκια είναι πολύ εξαρτάται ότι δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον ιδιοκτήτη των πόρων που απαιτούνται. Να έχουν μολυνθεί με διάφορα μικροσκοπικά παράσιτα εύκολη και, αν όχι την ασυλία, οι άνθρωποι δεν θα είχε επιβιώσει.

Τύπους ασθενειών:

 • Προκαλέσει πρωτόζωα — giardiasis, αμοιβάδωσης, η τοξοπλάσμωση, η ελονοσία, trichomoniasis.
 • Σκουλήκια — toxocariasis, ascariasis, helminthiasis, παράσιτο των εντέρων, alveococcosis, enterobiasis, εχινοκοκκίαση, fascioliasis, opisthorchiasis, η σχιστοσωμίαση.

Ανάλογα με το είδος του παρασίτου και του αποδίδεται η θεραπεία.

Συμπτώματα:

 • σημάδια παραβίαση της πέψης;
 • εξανθήματα στο δέρμα;
 • η κατάθλιψη.

Υπάρχουν δύο τρόποι για την εξάλειψη των παρασίτων από το σώμα:

 • παραδοσιακό φάρμακο;
 • θεραπεία παράσιτα στο ανθρώπινο σώμα διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Η ιατρική μέθοδος χαρακτηρίζεται ως εξής:

 • Σωστή διάγνωση οδηγεί σε σωστή θεραπεία. Οι γιατροί, πρώτα απ ' όλα, προσπαθήστε να καθαρίσετε τα συμπτώματα του ασθενούς, για την οποία καταγγέλλει.
 • Θεραπεία των παρασίτων de-προθερμαίνεται φάρμακα που είναι πολύ τοξικές. Η σωστή επιλογή των προϊόντων, από εσφαλμένη θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις προσβολής δεν μπορεί να κάνει χωρίς χειρουργική επέμβαση. Υπάρχουν σκουλήκια μορφή κύστεις είναι μόνο χειρουργικά δυνατόν, να αφαιρέσετε από το σώμα.

Βοτανική ιατρική:

 • Λαϊκές θεραπείες για την καταπολέμηση παρασίτων βασίζονται σε φυσικά συστατικά. Παλιά μόνο έτσι καθαρισμένο και επεξεργασμένο από σκουλήκια.
 • Λαϊκή θεραπεία για τα παράσιτα στο ανθρώπινο σώμα λειτουργεί πιο ομαλά, γιατί είναι παρασκευασμένα χωρίς να χρησιμοποιούνται χημικά πρόσθετα, τεχνητά χρώματα και συντηρητικά.
 • Λαϊκή τρόπους είναι ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό στο σύνολό του και όχι μόνο να αφαιρέσει τα συμπτώματα της μόλυνσης.
 • Παραδοσιακές συνταγές, ουσιαστικά δεν έχουν αντενδείξεις, τόσο σε ενήλικες όσο και παιδιά.
 • Τον καθαρισμό του σώματος από παράσιτα λαϊκές θεραπείες μπορείτε να καθορίσετε την ακριβή διάρκεια των ταμείων. Αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία των παρασίτων λαϊκές θεραπείες μπορεί να διαρκέσει πολύ καιρό.

Τον καθαρισμό του σώματος από παράσιτα στο σπίτι σας, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε άνθρωποι:

 • κύηση και κατά τη γαλουχία;
 • σοβαρή γαστρεντερική νόσο;
 • παροξύνσεις της χρόνιας μορφές ασθενειών *
 • καρδιακές παθήσεις;
 • ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια;
 • ο καρκίνος.

Όταν θα πρέπει να κάνουμε τον καθαρισμό;

Η μόλυνση με μικροσκοπικά παράσιτα μπορεί να αναφέρει αυτά τα συμπτώματα:

 • συχνούς πονοκεφάλους και ζάλη;
 • σταθερή αδυναμία, κόπωση;
 • ξαφνικές επιθέσεις της αηδίας;
 • η αυξημένη σιαλόρροια;
 • συχνά το αποτέλεσμα της πείνας *
 • απώλεια της όρεξης με αποτέλεσμα απώλεια βάρους;
 • αλλεργικό δερματικό εξάνθημα, δερματίτιδα;
 • το τρίξιμο των δοντιών και το ροχαλητό κατά τη διάρκεια του ύπνου;
 • κατάθλιψη, ψυχολογικές διαταραχές;
 • μειωμένη ανοσία, αναιμία;
 • το σχηματισμό των κονδυλωμάτων, τα σημεία ηλικίας;

Για να προσδιοριστεί η παρουσία των σκουληκιών στο σώμα μπορεί επίσης να είναι εξωτερικά σημάδια. Το δέρμα του ένα μολυσμένο άτομο τελικά γίνεται λιπαρό, την ακμή, την ακμή, τις πρώτες ρυτίδες εμφανίζονται, η επιδερμίδα γίνεται θαμπή. Στις γυναίκες μπορεί να διαταράξει τον εμμηνορροϊκό κύκλο, εμφανίζονται στην περιοχή του στήθους και της μήτρας είναι καλοήθεις όγκοι.

Παρασκευάσματα για τον καθαρισμό του οργανισμού από τα παράσιτα

 • Πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σώμα πραγματικά ζωντανά παράσιτα.
 • Εκτός από τη συμβατική μελέτη των κοπράνων για την παρουσία των παρασιτικών σκωλήκων αυγών, και υπάρχουν πολλές εργαστηριακές δοκιμές που χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση παρασιτικών λοιμώξεων. Οι εν λόγω μελέτες πρέπει να διεξαχθούν προκειμένου να γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν το σώμα των παρασίτων και αν ναι, ποιες.
 • Περίπου 10 μέρες πριν τον καθαρισμό από την ανάγκη να στραφούν σε εύκολη και υγιεινή διατροφή, για να αποφύγετε τα πικάντικα, λιπαρά, γλυκά τρόφιμα. Ελλείψει αντενδείξεις για τη χορτοφαγία, αυτές τις ημέρες, τρώγοντας μόνο φρούτα, φρέσκα λαχανικά και χυμούς, με τον πολτό (περιέχουν περισσότερες φυτικές ίνες).
 • Δυσκοιλιότητα πριν από την έναρξη του καθαρισμού θα πρέπει να λύσει αυτό το πρόβλημα – μπορείτε να πάρετε ένα καθαρτικό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, και στην περίπτωση της αναποτελεσματικότητας να κάνω μερικές κλύσματα.

Παρακαλείστε να σημειώσετε! Ένα σημαντικό ζήτημα κατά την προετοιμασία για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση του σώματος. Στην ιδανική περίπτωση, αν η μέρα που ένα άτομο καταναλώνει 2 λίτρα νερό και, επιπλέον, να πιείτε τσάι από βότανα.

Μέθοδοι καθαρισμού του σώματος

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές μεθόδους για να απαλλαγούμε από τα παράσιτα

Για Malakhov

Στο βιβλίο του Γ. Malakhov, "η Ζωή χωρίς παράσιτα" περιγραφεί πολλές μέθοδοι καθαρισμού από την προσβολή από το σκουλήκι. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, το 80% όλων των ασθενειών είναι ένοχος μια παρασιτική λοίμωξη, έτσι ώστε ο τακτικός καθαρισμός τους είναι τόσο σημαντική για τον άνθρωπο. Είναι γνωστό ότι τα παράσιτα δεν μπορούν να ανεχθούν τα πικρά βότανα και τροφές — αυτό έγινε η βάση για τις συνταγές. Για τον καθαρισμό των πρωτόζωα, τα οποία οδηγούν σε μεταβολικές διαταραχές, φλεγμονή του πεπτικού συστήματος, αλλαγές στο ήπαρ Γ. Malakhov, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το πικρό φυτά: αψιθιά, το τζίντζερ, το γαρίφαλο, μαύρο ξύλο καρυδιάς, θηρανθεμίς.

Από αυτά τα βότανα είναι συνιστάται να προετοιμάσει ένα τσάι ή σκόνης που στη συνέχεια ανοίγουμε σε ψωμί μπάλες και να τα καταπιούν. Το τσάι είναι πολύ απλή: 0,5 κουταλάκια του γλυκού βότανα, ρίξτε 200 ml βραστό νερό για όχι περισσότερο από 10 λεπτά, περιμένετε μέχρι να είναι ζεστό και πιείτε το με άδειο στομάχι. Σκόνη που παρασκευάζεται από λείανση αποξηραμένα φυτά. Well σας προετοιμάσει για τις χρεώσεις από πολλά αντιπαρασιτικά βότανα. Η δεύτερη μέθοδος καθαρισμού είναι πιο ριζοσπαστικό, αλλά, όπως λέει ο συγγραφέας, πιο παραγωγική. Πέντε ημέρες νηστείας ή τη χρήση των ούρων (το δικό σας) που μπορείτε να το πιείτε ή να κάνετε ένα κλύσμα. Οι διαδικασίες αυτές θα πρέπει να επαναλαμβάνονται 4 φορές τον χρόνο.

Από Semenova

Συγγραφέας πολλών εκκαθάριση τεχνικές. N. Semenov προσφέρει να καθαριστεί από τα παράσιτα, χρησιμοποιώντας κλύσματα με οξινισμένο νερό. Οι διαδικασίες θα πρέπει να διενεργούνται δύο φορές: το πρωί από τις 5.00 έως τις 7.00 το απόγευμα από τις 18.00 έως τις 19.00. Το νερό για το κλύσμα, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε σε θερμοκρασία δωματίου, κατά προτίμηση καθαρισμένο, αλλά όχι να βράσει. Οξινισμένο νερό με το χυμό λεμονιού, θάλασσα buckthorn μούρα, βατόμουρα, αλλά cranberry είναι ό, τι καλύτερο, πράξεις όχι μόνο για τα σκουλήκια, αλλά πρωτόζωα. Για ένα κλύσματα χρειάζεται 2 λίτρα νερό, 2 κουταλιές της σούπας. κουταλιές της σούπας χυμό και μια κουταλιά από το κανονικό αλάτι – εξαλείφει το πρήξιμο που εμφανίζεται συχνά με την τακτική διενέργεια κλύσματα. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι μετά από κάθε κλύσμα ακολουθείται από αρκετές επισκέψεις στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια της οποίας θα πάει σταδιακά έλμινθες. Ο μεγαλύτερος αριθμός των παρασίτων, συνήθως βγαίνει για τελευταία φορά. Μετά από μια σειρά από θεραπείες Ν. Semenova συνιστά ημερησίως για 10 ημέρες, για να πιείτε ένα ποτήρι χαμομήλι ή 2 φλιτζάνια φρεσκοστυμμένο χυμό Μήλου για να ανακτήσει το βλεννογόνο του πεπτικού οργάνων.

Χάπια από τα παράσιτα

Αν νωρίτερα επεξεργασία από μικροσκοπικά παράσιτα πραγματοποιήθηκε ως επί το πλείστον φυτικά φάρμακα στην αγορά είναι ένα αρκετά ευρύ φάσμα των φαρμάκων συνθετικής προέλευσης, πιο ασφαλή και αποτελεσματικό. Πιο δημοφιλή ανθελμινθικό παράγοντες:

 • Μία οικουμενική θεραπεία για πολλούς τύπους σκουλήκια, συμπεριλαμβανομένων των μικτών λοιμώξεων. Λαμβάνεται μαζί με τροφή, η δοσολογία εξαρτάται από το βάρος του ασθενούς. Λίγο παρενέργειες, αντενδείξεις – ασθένειες του ήπατος και των νεφρών, εγκυμοσύνη, υπέρταση, ηλικία να 2 χρόνια.
 • Χάπια ουσίες φυτικής αποτελεσματικό κατά των πιο παρασιτικών λοιμώξεων. Λαμβάνονται το βράδυ η θεραπεία αποτελείται από μια εφάπαξ δόση. Για να επαναλάβετε την πορεία όχι νωρίτερα από μία εβδομάδα. Το φάρμακο δεν είναι συμβατό με το αλκοόλ, έχει μια σειρά από αντενδείξεις και παρενέργειες παρόμοια συμπτώματα στο helminthiasis.
 • Tablet ευρύ φάσμα επιρροής. Καταστρέψει σχεδόν όλα τα είδη των σκουληκιών, είναι αποτελεσματική σε μικτές παρασιτώσεις. Εφαρμόζονται μόνο μια φορά, και σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και 3 ημέρες. Παρενέργειες όμοια με τα συμπτώματα της helminthiasis, contra – ασθένεια του ήπατος, τη γαλουχία, εγκυμοσύνη, ηλικία να 2 χρόνια.

Εργαλεία αποτελεσματικό κατά παράσιτο των εντέρων, Ascaris, trichuriasis, pinworms. Μόλις Εφαρμοστεί, σε ορισμένες περιπτώσεις έως και τρεις ημέρες. Το πιο ασφαλές για τα παιδιά – με τη μορφή της αναστολής μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ηλικία των 6 μηνών.

Οι συνταγές καθαρισμό από παράσιτα στο σπίτι σας

Όχι λιγότερο αποτελεσματική στην καταπολέμηση των παρασίτων παραδοσιακές συνταγές και φυσικά προϊόντα.

Σκόρδο

Για μικροβιοκτόνους ιδιότητες του σκόρδου είναι γνωστές εδώ και καιρό. Μπορεί να σκοτώσει όχι μόνο τα σκουλήκια, αλλά και ολόκληρη την παθογόνο χλωρίδα του σώματος: μύκητες, βακτήρια, ιοί. Το σκόρδο είναι ένα καλό προληπτικό μέτρο κατά την ανάπτυξη του παρασιτικές λοιμώξεις σε μικρές ποσότητες μπορεί να δοθεί σε παιδιά. Για την σκόπιμη καταστροφή των σκουληκιών που χρησιμοποιείται σκόρδο κλύσμα που παρασκευάζεται με νερό ή γάλα:

 • για το σκόρδο το νερό θα πρέπει να mash ένα κεφάλι σκόρδο, ρίχνουμε βραστό νερό, να επιμείνει λίγο, στη συνέχεια στέλεχος.
 • στην δεύτερη επιλογή πρέπει να είναι βρασμένο σε ένα ποτήρι γάλα, μερικές σκελίδες σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν, δροσερό, στη συνέχεια, το φίλτρο – αυτό το κλύσμα μπορεί να τεθεί σε παιδιά: το παιδί είναι σχεδόν 100 ml από το αφέψημα, για ενήλικες – 200 ml.

Καθαριστικό κλύσματα θα πρέπει να διεξαχθεί το βράδυ κατά τη διάρκεια μία εβδομάδα. Καλή αντιπαρασιτικά ιδιοκτησία έχει βάμμα σκόρδο σε κονιάκ. Για την παρασκευή του θα χρειαστείτε 400 γραμμάρια σκόρδο και 1 λίτρο κονιάκ. Το σκόρδο για να καθαρίστε, ψιλοκόψτε λίγο, στη συνέχεια ρίχνουμε το κονιάκ. Να επιμένουν στο σκοτάδι για 3 εβδομάδες. Πάρτε με άδειο στομάχι 1 κουταλιά της σούπας μία φορά την ημέρα. Βάμμα είναι αρκετό για περίπου 2 μήνες – αυτό είναι το μάθημα. Ο καθαρισμός πραγματοποιείται όχι περισσότερο από 1 φορά μέσα σε δύο χρόνια.

Σόδα

Καθαριστικό με σόδα πραγματοποιήθηκε σε τρία στάδια και περιλαμβάνει κλύσμα: δύο καθαρισμού και ένα με ένα διάλυμα σόδας. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει την έξαψη του εντέρου με κλύσμα με αλατισμένο νερό: 2 λίτρα βραστό και έπειτα ψύχεται έως 20 βαθμούς το νερό, διαλύστε 2 κουταλιές της σούπας αλάτι. Το επόμενο στάδιο – κλύσμα με μαγειρική σόδα. Για την παρασκευή του χρειαζόμαστε 800 ml ζεστό νερό (40 βαθμούς) για να διαλύσει μια κουταλιά μαγειρική σόδα. Στο τέλος, είναι ένα κλύσμα καθαρισμού, παρόμοια με την πρώτη. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο νερό, συνιστάται να προσθέσετε φρέσκο χυμό λεμονιού. Οι διαδικασίες που εκτελούνται μέσω της ημέρας. Το μάθημα αποτελείται από 8 διαδικασίες και διαρκεί 16 ημέρες. Μια τρεις-βήμα καθαρισμού διαρκεί περίπου μία ώρα και ένα μισό.

Κονιάκ και καστορέλαιο

προϊόντα και αφεψήματα

Το συνδυασμό από τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται συχνά από τους ανθρώπους για την εκδίωξη των παρασίτων. Υπάρχει μια αντίληψη ότι το κονιάκ σκουλήκια μεθύσω και να χάνουν την ικανότητά τους να αποδίδουν το εντερικό τοίχωμα. Και αν αυτή τη στιγμή για να πιει το καστορέλαιο είναι ένα αρκετά ισχυρό καθαρτικό, να συμβεί έντονη κάθαρσης, κατά την οποία το περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει μεθυσμένο σκουλήκια. Για τον καθαρισμό χρησιμοποιήστε υψηλής ποιότητας κονιάκ και το καστορέλαιο (πωλούνται σε όλα τα φαρμακεία). Με άδειο στομάχι να πίνετε 50 γραμμάρια κονιάκ και το λάδι, και στη συνέχεια πιείτε ζεστό τσάι – θα προκαλέσει τα σκουλήκια να σέρνονται έξω από τις γωνίες και τις σχισμές. Σε λίγα λεπτά, στο πλαίσιο της δράσης καστορέλαιο, θα υπάρχει ένα φυσικό καθαρισμό του εντέρου. Κρίνοντας από τα σχόλια, τα παράσιτα, δεν έρχονται πάντα κατά την πρώτη διαδικασία – σε ορισμένες περιπτώσεις μόνο μετά την τρίτη και ακόμη και την πέμπτη, οπότε θα πρέπει να καθαριστεί μέχρι τότε, μέχρι και τα σκουλήκια. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να κάνετε λίγες μέρες διάλειμμα, μετά την οποία η διαδικασία για να συνεχίσετε.

Αρτεμισία

Στη λαϊκή ιατρική, είναι το πρώτο εργαλείο από τα παράσιτα. Εφαρμογές του φασκόμηλου πολλά και όλα είναι εύκολο να προετοιμαστούν:

 • Ζωμό. Κουτάλι ξηρό χορτάρι ρίξτε το βραστό νερό (200 ml), να επιμείνω λίγο ή κρατήστε το για μισή ώρα σε ένα λουτρό νερού. Δροσερό και ποτό και αρκετές δόσεις.
 • Σκόνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμα φαρμακευτικές εγκαταστάσεις ή τα σπιτικά αποξηραμένα φυτά, μαζί με λουλούδια, φύλλα, ρίζες, απλά πρέπει να το άλεσμα σε ένα μύλο του καφέ. Πάρτε τη σκόνη, δύο φορές την ημέρα μισή ώρα πριν από τα γεύματα. Μπορεί να λαμβάνεται με νερό ή να προστεθεί στο τσάι, χυμό. Διάρκεια της θεραπείας – ένα μήνα.
 • Βάμμα. Ξηρού βοτάνου ρίχνουμε το αλκοόλ: 5 κουταλιές της σούπας βότανα σε μισό λίτρο αλκοόλ. Επιμένουν 10 μέρες μακριά από τον ήλιο, στη συνέχεια διηθείται. Πάρτε δύο φορές την ημέρα ένα κουτάλι σούπας. Δεν συνιστάται με τις καρδιακές παθήσεις και προβλήματα στο στομάχι.

Τόξο

Για να καθαρίσει το σώμα των παρασίτων στο σπίτι θα βοηθήσει τους απλούς τόξο. Μπορεί αποτελεσματικά να αποβάλει pinworms και οι ασκαρίδες. Σύμφωνα με τη συνταγή το βράδυ, θα πρέπει να κοπεί ένα μέτριο κρεμμύδι σε μικρούς κύβους, ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό. Αφήστε το να εμποτιστεί μέχρι το πρωί. Το πρώτο εξάμηνο του το αφέψημα να πιείτε το πρωί με άδειο στομάχι. Το άλλο μισό πριν από το κρεβάτι. Ποτό θεραπείες την εβδομάδα. Ένα διάλειμμα από δέκα ημέρες.

Σπόροι κολοκύθας

Τον καθαρισμό του οργανισμού από τα παράσιτα στο σπίτι σας είναι πολύ αποτελεσματική πρώτες σπόροι κολοκύθας. Για το σκοπό αυτό, οι σπόροι θα πρέπει να καθαρίζεται προσεκτικά για να αποφύγει το πράσινο κέλυφος. Να τρώνε τους σπόρους, συνιστάται καθημερινά με άδειο στομάχι, 2 κουταλιές της σούπας μία ώρα μετά από ένα τέτοιο γεύμα συνιστάται να πάρετε ένα καθαρτικό. Για τα παιδιά καθαρτικό χυμό δαμάσκηνου. Αυτό είναι ένα φθηνό και νόστιμο θεραπεία αποβάλλει μεγάλες ταινία. Δεδομένου ότι η πρόληψη είναι κατάλληλο ψημένοι σπόροι κολοκύθας ή ηλιέλαιο.

Ξύλο καρυδιάς

Φέρτε τα παράσιτα από το σώμα στο σπίτι θα σας βοηθήσει καρυδιά: για να φάει με άδειο στομάχι ανακατεμένο με μέλι και καρύδια. Εκτός από τον ισχυρό καθαρισμό του σώματος από τα σκουλήκια, είναι επίσης μια επιβάρυνση της ζωντάνια όλη μέρα. Βάμμα από τα ώριμα πυρήνες θα βοηθήσει να αποβάλει τα παράσιτα. Ένα ποτήρι κρασί για να λαμβάνουν μία κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένα καρύδια. Να επιμείνουμε τρεις εβδομάδες. Αποχέτευση. Να λαμβάνεται πριν από τα γεύματα, 3-5 κουταλιές της σούπας. Όταν τρώει το ξύλο καρυδιάς είναι η καταστροφή των παρασίτων σχεδόν όλα τα είδη.

Κεράσια

Το πιο απλό και νόστιμο καθαρισμό από παράσιτα στο σπίτι σας είναι ένα Φλιτζάνι φρέσκα κεράσια. Αποτελεσματικά να καθαρίζονται με άδειο στομάχι, τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Κόλαση

Giardia δίνει σε ένα πρόσωπο ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία. Να απαλλαγούμε από τα παράσιτα στο σώμα από τις δημοφιλείς μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρένο ρίζα.

Συνταγή:

 • Τρίβουμε το χρένο ρίζα σε ένα τρίφτη.
 • Πιέστε το χυμό.
 • Για να χρησιμοποιήσετε μια κουταλιά της σούπας, προ-αραίωση σε ένα ποτήρι νερό.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν φρέσκια ρίζα, στο σούπερ μάρκετ, μπορείτε να βρείτε έτοιμα προς κατανάλωση προϊόν.

Tansy

Πώς θα απαλλαγούμε από τα παράσιτα από το σώμα με τη βοήθεια του θηρανθεμίς, επειδή tansy είναι ένα δηλητηριώδες φυτό; Θα πρέπει να προετοιμάσει αυτό έγχυσης:

 • Από το βράδυ σε θερμός βάλτε 2 κουταλιές της σούπας ξηρό βότανο θηρανθεμίς. Ρίχνουμε 500 ml βραστό νερό. Το αφήνουμε όλη τη νύχτα για να εμποτίσουν.
 • Το πρωί ο ζωμός είναι προσεκτικά φιλτράρεται και χωρίζεται σε τέσσερα μέρη.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό:

 • ενήλικες: μισό Φλιτζάνι μία ώρα πριν το φαγητό τουλάχιστον 10 συνεχόμενες ημέρες *
 • παιδιά: πίνετε μια κουταλιά της σούπας 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Όπως αντιπαρασιτικά καθαρισμό του σώματος επίδραση στην Giardia, Ascaris, τα σκουλήκια και παράσιτα των εντέρων. Αλλά πρέπει να γίνει με προσοχή και να αποτρέψει την υπερβολική χρήση.

Birch πίσσα

Παραγωγή των παρασίτων μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σημύδας πίσσα. Αυτό το εργαλείο φαρμακείο, αλλά δεν είναι ασφαλές.

Πώς καθαρίζει το έντερο από παράσιτα:

 • 1 σταγόνα σε μια φέτα ψωμί.
 • 1 σταγόνα σε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι.
 • 1 σταγόνα με ένα ποτήρι γάλα.

Στην πορεία του ατόμου. Μια υπερβολική δόση είναι επικίνδυνη. Πίσσα αφαιρείται από το σώμα των pinworms και οι ασκαρίδες.

Το καρότο και το πεπόνι

Να καθαρίσει το σώμα του σκουλήκια που μπορεί να κρατήσει τους χυμούς:

Ένα ποτήρι χυμού είναι περίπου χωρίζεται σε τρία στάδια. Πιείτε το χυμό για μια ώρα πριν από ένα γεύμα. Για εκείνους που δεν τους αρέσει το χυμό καρότων, θα είναι αρκετά άδειο στομάχι να φάτε μερικές κουταλιές της σούπας τριμμένα καρότα. Σκόνη από σπόρους καρότων — χρησιμοποιείται για 1-3 γραμμάρια πριν από κάθε γεύμα. Πεπόνι το χυμό και το καρότο έχει ισχυρή αντιπαρασιτική ιδιότητες.

Len

Καθαρισμός από παράσιτα είναι επίσης δυνατή μέσω του λίνου. Αυτό το εργαλείο, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να όχι μόνο να απαλλαγούμε από τα σκουλήκια, αλλά επίσης για να καθαρίσει το έντερο από το περιττωματικό μάζα. Εξάλλου, len είναι μια αποθήκη των βιταμινών, τα οποία είναι τόσο αναγκαία για αδύναμος άνθρωπος.

Ένα αφέψημα από λινάρι:

 • Μια κουταλιά της σούπας έδαφος φασόλια, το λινάρι, ρίχνουμε λίγο βραστό νερό.
 • Δροσερό.
 • Κάνετε την κρέμα για 30 λεπτά πριν από το φαγητό. Μια πορεία 10 ημέρες.
 • Στη συνέχεια να λάβει ένα διάλειμμα.
 • Επαναλάβετε τη διάρκεια.

Τα βότανα

Πώς αλλιώς μπορείς να απαλλαγούμε από τα παράσιτα από το σώμα λαϊκές θεραπείες;

Παράσιτα στο έντερο πεθάνει, αν έχετε προετοιμάσει αυτό έγχυσης:

 • Αναμίξτε μια κουταλιά αποξηραμένα βότανα: tansy, χαμομήλι, θυμάρι, φασκόμηλο, centaury και ιπποφαές.
 • Κουταλιά της σούπας από το μείγμα, ρίχνουμε ένα Φλιτζάνι βραστό νερό.
 • Κρατήστε πατημένο το για 5 λεπτά σε ένα λουτρό νερού.
 • Αφήστε το να κρυώσει. Αποχέτευση.
 • Πάρτε το μισό Φλιτζάνι το πρωί και το βράδυ.

Γρασίδι

 • Για την αποβολή των παρασίτων χρησιμοποιούνται πικρά βότανα: yarrow, αρτεμισία, immortelle, tansy, Daisy, St. wort του Ιωάννη. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα buckthorn φλοιός ή δρυός. Φυτικό αφέψημα που καταναλώνεται με άδειο στομάχι 100 g για 10 ημέρες.
 • Για την προετοιμασία ταμεία θα πρέπει να ρίχνουμε στο θερμός 5 κουταλιές της σούπας βότανα ή φυτικά συλλογή, ρίξτε 0,5 λίτρα βραστό νερό και εμποτίζουν κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα το ζωμό είναι αρκετή για 4 ημέρες.
 • Αποτελεσματικό εργαλείο για την καταπολέμηση παρασίτων σε ανθρώπους είναι η ρίζα τσουκνίδας. Χύνεται βραστό νερό, λίγο να βράσει, στη συνέχεια, να επιμείνουμε σε μισή ώρα. Πάρτε με άδειο στομάχι.
 • Μετά το πέρας των 10 ημερών ο καθαρισμός είναι ένα τριήμερο διάλειμμα, μετά την οποία το μάθημα επαναλαμβάνεται. Αυτό το δύο-βήμα καθαρισμού πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο.

Μερικές συμβουλές

Εφαρμογή χαρακτηριστικά των φυτών:

 • Για την πιο αποτελεσματική παράδοση των θρεπτικών ουσιών ορισμένα βότανα για να ετοιμάζω καλύτερα, άλλοι εμποτίζουν για το κρύο βρασμένο νερό.
 • Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το γυαλί ή σμάλτο δοχεία για την παρασκευή του.
 • Μην προσθέτετε μέλι ή ζάχαρη (αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις).
 • Προετοιμασία αφεψήματα μόνο για μια μέρα.
 • Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φούρνο μικροκυμάτων για μαγείρεμα ή θέρμανση αφέψημα.

Να απαλλαγούμε από τα παράσιτα στο σπίτι θα βοηθήσει τα προϊόντα έχουν αντι-παρασιτικές ιδιότητες.

Αντενδείξεις και παρενέργειες

Η καλή υγεία αποτελεί προϋπόθεση για τη γρήγορη και αποτελεσματική αναγνώσεις. Σας δεν θα πρέπει να εκτελούν τις διαδικασίες καθαρισμού σε τέτοιες περιπτώσεις:

 • κατά τη διάρκεια της έξαρσης της οποιαδήποτε χρόνια ασθένεια – το σώμα σε αυτή την περίοδο αποδυναμωθεί *
 • εάν οποιαδήποτε αιμορραγία πληγές, συμπεριλαμβανομένης της εμμήνου ρύσεως σε γυναίκες *
 • κατά τη διάρκεια της περιόδου αναπνευστική ιογενή νοσήματα που συνοδεύονται από υψηλή θερμοκρασία.
 • σε νεφρική, ηπατική, καρδιακή ανεπάρκεια;
 • γαστρίτιδα και το πεπτικό έλκος;
 • σε ογκολογικές ασθένειες;
 • κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Χρησιμοποιώντας λαϊκές θεραπείες, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ανεπιθύμητες ενέργειες:

 • ζάλη και πονοκεφάλους;
 • μείωση ή αύξηση της αρτηριακής πίεσης.

Πριν από τη χρήση antihelminthic φάρμακα, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες για τις πιθανές παρενέργειες.

Κριτικές για γιατρούς

Σε αυτή την ερώτηση οι γνώμες των ειδικών διίστανται. Μερικοί από αυτούς συμφωνούν ότι ο καθαρισμός των παρασίτων είναι απαραίτητο — ακόμη και εάν δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια της μόλυνσης, θα πρέπει τακτικά καθαρισμό με προληπτικού της σκοπού. Μολυσματική ασθένεια γιατροί και Parasitologists πιστεύουν ότι οι πληροφορίες σχετικά με τη μόλυνση παρασιτικές λοιμώξεις σχεδόν το 90% του πληθυσμού είναι παραφουσκωμένες. Δεν ζούμε σε ζεστές χώρες, ο αριθμός των προσβολή προσβολή δεν πρέπει να υπερβαίνει το 40% και αυτοί Giardia και Toxoplasma παρασιτική protist μεταδίδονται στον άνθρωπο από ζώα και πουλιά. Η συνήθης σκουλήκια μολυνθεί όχι περισσότερο από 10%, ως επί το πλείστον άνθρωποι που ζουν σε αγροτικές περιοχές, όπου δεν υπάρχει αποχέτευση.

Η κύρια αιτία της μόλυνσης, άπλυτα τροφίμων και βρώμικα χέρια. Στην τήρηση των κανόνων υγιεινής, η χρήση των θερμικά επεξεργασμένων τροφίμων, ο κίνδυνος μόλυνσης με σκουλήκια, κατά κανόνα, ελάχιστη. Για να αποβάλει τα παράσιτα, χωρίς επαρκή λόγο, οι γιατροί δεν συνιστούν. Αν υπάρχει υποψία σκουλήκια, είναι απαραίτητο να διεξάγει εξετάσεις αίματος – διαγνωστικές εξετάσεις, αντιπροσωπεύουν το 95% της όλα τα πιθανά είδη των παρασιτικών λοιμώξεων. Στη συνέχεια, θα πρέπει να δείτε έναν ειδικό για θεραπεία. Οι γιατροί συνιστούν θεραπεία ανθελμινθικών φαρμάκων που θα είναι πιο αποτελεσματικές και λιγότερο τοξικές από ό, τι μερικά διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Επίσης δεν συνιστάται να καθαρίσετε τα παράσιτα από τα άτομα με χρόνιες παθήσεις.