Πώς να απαλλαγείτε από τα παράσιτα και να αρχίσετε να ζείτε;

Στον σύγχρονο κόσμο είναι δύσκολο να συναντήσετε ένα άτομο που ελέγχει το σώμα, τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά του εντελώς ανεξάρτητα. Το σώμα είναι μολυσμένο με εσωτερικά και εξωτερικά παράσιτα που κυβερνούν τη ζωή του.

Εσωτερικά ανθρώπινα παράσιτα

Παράσιτα στα έντερα

Κατά τη μετάβαση σε μια υγιεινή διατροφή, οι άνθρωποι συχνά παραπονιούνται για την τάση να τρώνε, θέλουν να τρώνε όλο και πιο συχνά. Στην πραγματικότητα, αυτό συμβαίνει συχνά και μπορεί να διαρκέσει 6 έως 8 μήνες, και μερικές φορές ένα χρόνο ή αρκετά χρόνια, ανάλογα με διάφορους παράγοντες. Αυτό εξαρτάται από την ασυμβίβαστη φύση της σωστής διατροφής, την οποία χρησιμοποιούνται πρόσθετα προϊόντα καθαρισμού, πόσο συχνά, η σωματική δραστηριότητα, το κοινωνικό περιβάλλον και η ποιότητα του φαγητού.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε να τρώτε συνεχώς είναι, αφενός, η επιθυμία των υγιών κυττάρων να επιτύχουν τελικά αρκετή τροφή (φρούτα και λαχανικά)Πείνουν για φαγητό εδώ και πολλά χρόνια και φοβούνται ότι η αφθονία ζωντανών τροφίμων θα σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή. Επομένως, εδώ και αρκετό καιρό τους ζητείται συνεχώς να τρώνε. Δεύτερον, με τη μετάβαση σε μια υγιεινή διατροφή (π. χ. ωμή διατροφή), στερούμε τα παράσιτα από τη συνήθη διατροφή τους και απαιτούν επίσης τροφή. Μπορεί να το βιώσετε ως πολύ πεινασμένο ή θέλετε κάτι να φάτε. Εάν διατηρήσετε τη μορφή ακατέργαστου φαγητού, τα παράσιτα δεν θα ικανοποιηθούν και θα ζητήσουν ξανά φαγητό. Μπορεί να αναρωτιέστε, "Μόλις έφαγα και θέλω να επιστρέψω. "

Τα παράσιτα είναι διαφορετικά, είναι σκουλήκια που μερικές φορές φτάνουν σε εντυπωσιακά μεγέθη, κυτταρικά παράσιτα σε κυτταρικό επίπεδο και διαφορετικούς τύπους μυκήτων. Τα παράσιτα μπορούν να ζουν σχεδόν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στο πεπτικό σύστημα. Αλλά βρίσκονται συνήθως στους αεραγωγούς, στο συκώτι, στα γεννητικά όργανα, ακόμα και στον εγκέφαλο. Επίσης στο επίπεδο των κυττάρων. Κάθε χρόνο, 1 - 2% των κυττάρων του σώματος αντικαθίσταται από παρασιτικά ξένα κύτταρα. Τα νευρικά άκρα τους εισβάλλουν και απαιτούν φαγητό. Ο εγκέφαλος λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την επιθυμία για φαγητό και προτιμήσεις γεύσης. Ο άνθρωπος παίρνει αυτές τις παρορμήσεις για τον εαυτό του.

Λόγοι εμφάνισης παρασίτων στο σώμα

Ο σχηματισμός παρασίτων βασίζεται στις διατροφικές συνήθειες. Όταν ένα άτομο τρώει πολύ κρέας, παράσιτα που τον αγαπούν αναπτύσσονται στο ανθρώπινο σώμα. Όταν τρώτε πολύ ψωμί, εμφανίζονται παράσιτα που αγαπούν το αλεύρι. Αν γλυκά - προωθούν γλυκά. Όταν τρώτε πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα, σχηματίζεται ο αντίστοιχος τύπος παρασίτου. Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις. Ως ανθεκτική οικογένεια παρασίτων σχηματίζεται, απαιτούν όλο και περισσότερο το αγαπημένο τους φαγητό. Και τότε το άτομο λέει: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό (γλυκό, κρέας, τυρί . . . )! Μου αρέσει πολύ! "Έτσι τα παράσιτα παραλύουν τη θέληση. Σε αυτά τα προϊόντα, τα παράσιτα θέλουν να θέλετε να ξεκολλήσετε τον εαυτό σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποφυγή παρασίτων από έξω είναι σχεδόν άχρηστη. Είναι παντού και μπαίνουν στο σώμα μέσω τροφής, αναπνοής και δέρματος.Εκείνοι με γλυκό δόντι μπορεί να είναι ένα σημάδι παρασίτων στο σώμα. Η παρουσία σας μπορεί να ενισχύσει την ασυλία μας. Όταν έχουμε ισχυρή ανοσία και υγιές συκώτι, καθώς και εσωτερική καθαρότητα, δεν μπορούμε να φοβόμαστε τα παράσιτα.

Ας μάθουμε λοιπόν πώς εκδηλώνεται η παρουσία παρασίτων σε επαγγελματίες πρώτων υλών, τι συμβάλλει στην αναπαραγωγή τους, πώς να τα ξεφορτωθούμε και να τα καθαρίσουμε.

Μία από τις χαρακτηριστικές εκδηλώσεις των παρασίτων είναι η απότομη μείωση του σωματικού βάρους κατά τη μετάβαση σε μια ωμή διατροφή, ειδικά σε άτομα με λεπτή αδυναμία. Οι περισσότερες συνθήκες κρίσης προκαλούνται επίσης από την παρουσία ορισμένων παρασίτων. Επίσης σχετίζεται με αυτήν είναι η επιθυμία να σταματήσουμε τα πάντα και να φάμε τα συνηθισμένα μαγειρεμένα φαγητά. Ειδικά όταν συνοδεύεται από συναισθηματικές εκρήξεις. Καταστάσεις όπως ο βραχνός βήχας, η δυσπεψία, η ξαφνική αύξηση της θερμοκρασίας, ο εξουδετέρωσης των ματιών, οι αλλεργικές αντιδράσεις και οι έντονες νυχτερινές εφιδρώσεις είναι όλες συνέπειες της παρουσίας και της εκδήλωσης των παρασίτων.

Οι πιο δημοφιλείς λιχουδιές των παρασίτων είναι τεχνητά γλυκά, καραμέλες, μπισκότα, κέικ, βάφλες. Γάλα, τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα. Μια μεγάλη ποσότητα λάσπης είναι ο καλύτερος βιότοπος για τα παράσιτα. Επομένως, είναι σημαντικό να αποκλείσετε τα γλοιώδη τρόφιμα και να αφαιρέσετε ενεργά τη βλέννα.

Ο Άρνολντ Ερετ το έγραψε πριν από 100 χρόνια στα γραπτά του και το έδειξε με τον τρόπο ζωής του. Τα πιο slimiest τρόφιμα είναι γαλακτοκομικά προϊόντα, αμυλούχα τρόφιμα, πατάτες, ψωμί και αλεύρι, προϊόντα πρωτεΐνης, κρέας, ψάρι, αυγά, όσπριαΟτιδήποτε μαγειρεύεται σε έναν βαθμό ή άλλο σχηματίζει βλέννα στο σώμα και δημιουργεί ένα περιβάλλον για παράσιτα. Σχεδόν όλα τα φρούτα, τα βότανα και τα φυλλώδη λαχανικά είναι προϊόντα χωρίς γλοιώδη. Οι ρίζες, τα ωμά αμυλώδη λαχανικά, οι μη ψημένοι σπόροι και οι ξηροί καρποί, οι βλαστημένοι σπόροι έχουν χαμηλή βλέννα.

Αντιπαρασιτικός καθαρισμός του παχέος εντέρου με κλύσματα

Δυνατότητες καθαρισμού σώματος

Η νηστεία είναι ένας εξαιρετικός και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από το φλέγμα. Κατά τη διάρκεια της νηστείας, η βλέννα εκκρίνεται, τα παράσιτα αφήνονται χωρίς τροφή, μερικά εξαφανίζονται, άλλα πεθαίνουν από την πείνα. Επομένως, συνιστάται να ενσωματώσετε τη νηστεία στον τρόπο ζωής σας τουλάχιστον 1 ημέρα την εβδομάδα.

Κάθε καθαρισμό του παχέος εντέρου είναι αντιπαρασιτικό επειδή τα περισσότερα από τα παράσιτα συσσωρεύονται σε αυτό. Στο παρελθόν, σάπια προϊόντα από ανθυγιεινά τρόφιμα συσσωρεύονται εκεί.

Ο καθαρισμός του ήπατος (π. χ. ροδαλά ισχία, μήλα) είναι επίσης πολύ σημαντικός καθώς πολλά παράσιτα βρίσκονται στη χολή και οι ηπατικές πέτρες βρίσκονται στη στάσιμη χολή σε αποκλεισμένες διόδους.

Εκτός από τον καθαρισμό του παχέος εντέρου και του ήπατος, αξίζει να προσθέσετε έναν ειδικό αντιπαρασιτικό καθαρισμό που περιγράφεται γενναιόδωρα στο Διαδίκτυο. Αυτά μπορεί να είναι φλούδα ευκαλύπτου, σκόρδο, σόδα, σπόροι κολοκύθας και άλλα.

Οι πικρές και ξινές γεύσεις δεν είναι ανεκτές από τα παράσιτα. Αυτά τα αρώματα διεγείρουν επίσης την έκκριση της χολής και η χολή δημιουργεί με τη σειρά του ένα περιβάλλον στο οποίο τα παράσιτα είναι δύσκολο να επιβιώσουν.Χυμός γκρέιπφρουτ κατά των παρασίτωνΠολλά φύλλα βοτάνων, πλατανιάς, πικραλίδας και κολλιτσίδας έχουν πικρή γεύση. Μπορούν να συμπεριληφθούν σε πράσινα κοκτέιλ, σάλτσες σαλάτας. Η τσουκνίδα, ο μαϊντανός, τα φύλλα βατόμουρου, οι φράουλες, τα βατόμουρα, η μέντα, το σκόρδο και τα κρεμμύδια έχουν επίσης αντιπαρασιτικές ιδιότητες. Ορισμένα παράσιτα αποβάλλονται από χυμούς καρότου και κολοκύθας.

Με ξινή γεύση, ο χυμός λεμονιού είναι αποτελεσματικός κατά των παρασίτων, είναι καλύτερα να αραιώσετε το χυμό πορτοκαλιού 1: 1 ή 1: 2 σε μικρότερο βαθμό. Χυμός ροδιού και έγχυση φλούδας ροδιού, ξινά μήλα, viburnum, βατόμουρα, φραγκοστάφυλα, φραγκοστάφυλα.

Εάν τρώτε όλα αυτά τα τρόφιμα στην υγιεινή διατροφή σας μαζί με τον παραπάνω καθαρισμό και την τακτική νηστεία, μπορείτε να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από τα παράσιτα. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση των κρίσεων καθαρισμού κατά τη μετάβαση από ωμά τρόφιμα, ομαλοποίηση του βάρους, μείωση της ποσότητας των τροφίμων που καταναλώνονται και επιθυμία για υπερκατανάλωση τροφής. Λιγότερο πιθανό, περισσότερη δύναμη και ενέργεια.

Εξωτερικά ανθρώπινα παράσιτα

Εκτός από τα εσωτερικά παράσιτα σε φυσικό επίπεδο, υπάρχουν παράσιτα της συνείδησης, γλωσσικά παράσιτα και εξωτερικά παράσιτα. Όσο περισσότερο εκτίθενται σε αυτούς, τόσο πιο ευαίσθητοι είμαστε σε φυσικούς μικροοργανισμούς και, αντίθετα, όσο περισσότερα φυσικά παράσιτα υπάρχουν, τόσο πιο δύσκολο είναι να αντέξει εξωτερικά παράσιτα.

Τα εξωτερικά παράσιτα είναι δομές και άτομα που απαιτούν διάφορες δωροδοκίες. Είστε καταγγέλλων. Ασθενείς που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για την υγεία τους, τους χειριστές, τους επιτιθέμενους, πολλά είδη διαφημίσεων.

Παράσιτα της συνείδησης

Αυτά είναι όλα τα είδη των φόβων, των φόβων, των εμμονών, των εμμονών. Συχνά δημιουργούνται από τα μέσα ενημέρωσης, τους πολιτικούς και τις κοινωνικές δομές. Η απαλλαγή από αυτό το είδος παρασίτου είναι η πορεία της πνευματικής ανάπτυξης, η απελευθέρωση από κάθε είδους εθισμούς, περιορισμούς και φόβους.

Εξωτερικά ανθρώπινα παράσιτα

Παράσιτα γλώσσας

Αυτά είναι κλισέ στη γλώσσα, ορολογίες, λεκτικά σκουπίδια και κατάρα. Η απαλλαγή από αυτά είναι η προσοχή και η αγνότητα της γλώσσας, η οποία είναι μια ενδιαφέρουσα μορφή διαλογισμού και ενδοσκόπησης.

Προκειμένου να είστε απαλλαγμένοι από εξωτερικά παράσιτα, είναι σημαντικό να μάθετε να αρνούνται να μην συμβιβάζονται και να μην χειραγωγούνται. Είναι σημαντικό να αναπτύξετε συμπόνια μέσα σας, ώστε να μην σκληρύνει την ψυχή σας. Είναι σημαντικό να έχετε τους στόχους σας και να τους γνωρίζετε.

Προσέξτε την προσωπική υγιεινή, προσέξτε την εξωτερική και εσωτερική καθαριότητα του σώματος, επειδή η εξάλειψη των παρασίτων είναι μια ενδιαφέρουσα και σημαντική κατεύθυνση για την αυτο-ανάπτυξη.