Κριτικές για Parazitol

 • Αναστασία
  Αγόρασα Parazitol για τη γιαγιά μου, επειδή είχε την υποψία μόλυνσης. Μετά την κατανάλωση του φαρμάκου γιαγιά νιώθω καλά, είπε, όπως ένα νεογέννητο. Τα συμπτώματα της παράσιτα εξαφανίστηκε εντελώς μετά από περίπου δύο εβδομάδες αφού αρχίσετε να παίρνετε τα καψάκια, αλλά τα οφέλη που ένιωσα από την αρχή.
  Parazitol
 • Ιωάννα
  Η πρώτη φορά που αγόρασα Parazitol με τη συμβουλή της φίλης του. Έχει εμμονή με τον καθαρισμό και φυσικές τροφές, λέει ότι αυτές οι κάψουλες είναι οι καλύτερες. Μου άρεσε πάρα πολύ, την επιδερμίδα και το δέρμα κατάσταση έχει βελτιωθεί, αλλά επίσης τη ζωτικότητα έχει αυξηθεί. Άρχισα να βλέπω μια χαρά. Δεν έχει παράσιτα, αλλά τις τοξίνες και τους επιβλαβείς ουσίες που σίγουρα πήγε έξω από μένα.
  Parazitol
 • Ευαγγελία
  Νοιάζομαι για την υγεία της οικογένειάς του, Parazitol αγοράσει για την πρόληψη. Ποτό όλοι μαζί - εγώ, η κόρη μου και τον άντρα μου. Το εργαλείο είναι καλή, η τιμή είναι χαμηλή, ακόμα και με την έκπτωση. Για μένα Parazitol - αυτό είναι κατά κύριο λόγο για την ασφάλεια και να κορεστεί το σώμα με βιταμίνες. Η σύνθεση σημαίνει καλής ποιότητας, όλα-τα φυσικά. Μπορεί να ληφθεί χωρίς φόβο.
  Parazitol
 • Νικόλαος
  Όπως κάψουλες Parazitol Είμαι απολύτως βέβαιος! Τη στιγμή που έχουν θεραπευτεί με σκουλήκια, και έχω δοκιμάσει πολλά εργαλεία πριν από αυτόν, αλλά τίποτα δεν βοήθησε. Τώρα μόνο Parazitol! Αγοράστε μια κάψουλα για το χρηματιστήριο και πάλι, όταν θα είναι μια έκπτωση. Η ημερομηνία λήξης είναι καλό, θα το κρατήσω στο ψυγείο.
  Parazitol
 • Ευαγγελία
  Μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο τα βοτανικά χάπια. Δεν ξέρω τι δύναμη βρίσκεται στα βότανα, και καμία χημική ουσία δεν είναι σε θέση να αντικαταστήσει τα δώρα της φύσης. Τα καψάκια Parazitol τέλεια σύνθεση, καλά ισορροπημένη. Βοηθούν κυριολεκτικά από όλα τα παράσιτα. Ποτό Parazitol 1-2 φορές τον χρόνο, το αποτέλεσμα είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος. Ξέρω ακριβώς τι παράσιτα δεν σε φοβάμαι.
  Parazitol
Βαθμολογία χρηστών Parazitol
4.6
22